Werkwijze

section-7f76010
https://kaspersma-vanwillegen.nl/wp-content/uploads/2021/08/blog07-710x580-1-710x580.jpghttps://kaspersma-vanwillegen.nl/wp-content/uploads/2021/08/blog07-710x580-1-710x580.jpg

Een bewezen naam in de uitvaartwereld

De kist kan het verschil maken

Vakmanschap

Kaspersma en Van Willegen levert kisten uit eigen werkplaats, meerdere generaties vakmanschap, gegarandeerd.

Diversiteit

Iedere persoon heeft een eigen verhaal en daarmee een eigen kist. Ons brede assortiment kisten maakt dat er altijd een juiste kist voorhanden is.

Service

Een grote voorraad, toegewijde medewerkers, een hedendaagse showroom, altijd een stapje meer zetten. De ingrediënten van een samenwerking met ons.

section-ecc3efa

Een ijzersterke combinatie uit goed hout gesneden

Hoe werkt het?

step image
01 Voorraad

Vanuit Waalwijk, waar meer dan 600 kisten voorradig staan, kunnen wij iedere denkbare uitvaartkist leveren, in al de diverse afmetingen, uitvoeringen van verschillende deksels, handgrepen met bijpassende kistschroeven en grote variatie soorten binnenbekleding.

step image
02 Custom made

Alles wordt klant specifiek, dus “custom made” voor u als uitvaartondernemer gereed gemaakt volgens de wensen van de nabestaanden, dit betreft ook in meerdere mate de kist in RAL kleur spuiten, iets wat herkenbaar kan zijn voor de familie en de stijl en karakter verwoord van de overledene.

step image
03 Divers

Al deze mogelijkheden zijn divers en realiseerbaar, alles onder 1 dak, deze technische mogelijkheden in combinatie met de expertise van de medewerkers, evenals de beschikking over eigen gepast vervoer t.b.v. transport naar uw uitvaartcentrum en/of locatie zorgt voor een uitzonderlijke combinatie van factoren die kwaliteit, betrouwbaarheid en service bieden die u van ons als vanzelfsprekend kunt ervaren.

Ons assortiment
section-19cdb59

Geen vraag is te veel

Is er nog iets dat u wilt weten?