Meer informatie? Bel ons! 0416-820022

Een ijzersterke combinatie uit goed hout gesneden

Producten zoeken

Over ons

Welkom bij Kaspersma & Van Willegen

Een ijzersterke combinatie uit goed hout gesneden.

Kaspersma uitvaartkistenfabriek is een familiebedrijf met een lange historie, opgericht in 1840, al meer dan 175 jaar van vader op zoon een echte grafkistenmakers familie.

Door de recente overname van Van Willegen BV met al de activiteiten aangaande uitvaartkisten, het correct afleveren van uitvaartkisten door onze enthousiaste medewerkers zijn wij voor u de partner in ontzorging met een hoogwaardige service.

Deze service kunnen wij bieden doordat al onze toegewijde medewerkers die iedere dag ervoor zorgen om aan de wensen van u als klant te kunnen voldoen en nog meer de service elke dag met kwaliteitsborging op hoog niveau te zetten, kortom dienstbaar. Wij zijn 24 uur per dag,  7 dagen in de week voor u beschikbaar.

In Veen beschikken wij door het samensmelten van beide bedrijven over een hoogwaardige locatie waar meer dan 600 kisten voorradig staan, drie op maat ingerichte bedrijfsvoertuigen om al uw bestelde uitvaartkisten correct, passend en tijdig af te leveren, uiteraard met al de vertrouwde medewerkers zoals u die gewend bent.

In Veen beschikken wij nu ook over een hedendaagse showroom waar wij u al onze mogelijkheden kunnen tonen, tevens die van personalisatie.

Mocht u iets niet kunnen vinden op onze site, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Onze Voordelen


Snelle levering.

Breed assoriment.

Verantwoord ondernemen.