Meer informatie? Bel ons! 0416-820022

Een ijzersterke combinatie uit goed hout gesneden

Producten zoeken

Rouwartikelen

Koeltafel

 

Voor thuisopbaringen wordt gebruik gemaakt van een zgn.koeltafel. Deze wordt op een geschikte locatie in huis geplaatst. Vervolgens wordt de kist hierop gezet.

 

Deze vorm van koeling is een goed alternatief voor bijvoorbeeld opbaring in een uitvaartcentrum. Door diverse ontwikkelingen in de uitvaartsector geeft men doorgaans de voorkeur aan thuisopbaringen. Men kan op ieder gewenst moment waardig afscheid nemen van de overledene.

 

Bedkoelings                   

 

Voor thuisopbaringen waarbij men liever nog geen kist wil, kan gebruik worden gemaakt van een bedkoeling. Zoals het woord enigszins al zegt wordt deze koeling op een bed geplaatst waarna de overledene hierop wordt gelegd. Op deze manier kan in een later stadium (4 tot 5 dagen na opbaring) de kist worden bezorgd en het draagt bij aan een rouwverwerking die voor meer dan billijk kan worden beschouwd.

 

Rouwschermen

 

Rouwschermen kunnen worden gebruikt voor thuisopbaringen om een afgezonderd gedeelte van bijv.een woonkamer te creëren. De schermen zijn blauw van kleur en kunnen met behulp van bevestigingsklemmen gemakkelijk worden gekoppeld. Het bezorgen van rouwschermen kan plaatsvinden in combinatie met een uitvaartkist of bedkoeling.

 

Airco's                  

 

Airco's worden gebruikt voor thuisopbaringen bij hoge temperaturen om de omgevingstemperatuur aangenamer te maken. Het is een hulpmiddel die samen met een koeltafel wordt gebruikt voor optimale koeling. Het bezorgen van een airco kan plaatsvinden in combinatie met een uitvaartkist of bedkoeling.

 

Condoleanceregisters

 

Condoleanceregisters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren incusief adresvellen.

 

Uitvaartartikelen

 

Bij rouwvervoer, thuisopbaringen, ongevallen en dergelijke wordt gebruik gemaakt van diverse hulpmiddelen.

Onze Voordelen


Snelle levering.

Breed assoriment.

Verantwoord ondernemen.